post by admin | | Closed

Flyttstäd för kattägare

katter

Alla går vi igenom olika mer eller mindre stressiga perioder i livet. En av de mest påfrestande och stressigaste perioderna är då man ska flytta. Det är mycket som ska hållas koll på och många olika saker som ska passa in tidsmässigt och rent logistikmässigt. Att flytta ett helt hushåll tar tid och helst ska det ske utan att lediga dagar behövs tas ut.

Speciellt jobbigt och extra mycket att tänka på är det för de kära djurvännerna. Till exempel de som har en katt eller en hund. Ett djur gör mer inverkan på ett hem än vad man kan tro. Det hårar och skräpar ner. Skräp som man måste ta hand om innan man flyttar. Om nästa person som ska bo i bostaden är allergiker är det extra noga att man får bort alla spår av sina älskade fyrbeningar.

Det är inte att bara för att ett djur flyttas från en bostad så försvinner alla spår av att djuret har varit där. Till exempel är chanserna väldigt stora för att inte säga överhängande att folk som är allergiska mot pälsdjur kommer att klaga på att de känner av dessa symptom på grund av att spåren av katt sitter kvar i till exempel lister, väggar, tapeter eller till och med i ventilationen. Något sådant kan tyvärr orsaka problem för dig, även efter att du flyttat ut.

Flyttstädningen är särskilt viktig om du har katt. Som vi alla vet älskar katter att klättra runt på allt i bostaden. Om det finns en plats som katten ännu inte varit på är det bara en tidsfråga innan den kommer vara där. Att få allt rent kan vara svårt om man inte har rätt utrustning, rätt kunnande eller helt enkelt inte tillräckligt med tid. HemMiljö erbjuder speciell städning efter katt, för att du ska vara säker på att alla spår efter pälsdjuret är borta. När ett proffs har varit framme och fixat din flyttstädning kan du med gott samvete flytta vidare till ditt nya hem.